2012. szeptember 13., csütörtök

Szentendrén... :))))))

Hát ahogy ígértem, folytatom a blogolást. " Első" igazi bejegyzésemként egy rövid összefoglalót írok.
Nagy nehezen sikerült januárban eladnunk a Dunakeszi lakásunkat. Februárban pedig elköltöztünk Szentendrére. Ami egy nagyon jó döntés volt, mert imádunk itt élni. Bár egyenlőre még albérletben, de még így is jobb nekünk itt, mint keszin volt. A nehézséget csak az okozta májusig, hogy Benikét nem tudták átvenni az itteni óvodába és így Fótra jártunk át. És ha már megemlítettem az óvodát, megjegyezném, hogy az egyetlen dolog amit nagyon sajnáltunk az elköltözésben, hogy el kellet jönnünk a Fóti oviból.
A gyerekek nagyon jól viselték a változást. Benike csak az ovit sajnálja, és ott is inkább a barátját Levit. Jázmin, meg igazi szentendrei kis csaj lett. Szerintem egyébként jó hatással volt rájuk ez a változás. Sok olyan szabályt tudtunk bevezetni, amit rálehetett fogni az új lakásra és az új szobára.
Amióta itt élünk, jobban alszanak és kivétel nélkül a saját ágyukban. Éljen!!!l
Az egyetlen probléma csak az, hogy pici a lakás, és hosszú távon nem lesz jó.
Szonjával sokkal többet tudunk találkozni, aminek a kicsik külön örülnek, mert mindig is kevés volt nekik a csak hétvége. Bulcsú egész más lett, persze jó értelemben. Ő imádja Szentendrét. Mindig is visszavágyott. Mióta itt vagyunk jobb kedvű, több programja van, és persze a lánya közelsége is nagyon fontos neki.
Házunk még nem mostanában lesz, de igyekszünk elérni az álmainkat!!!

1 megjegyzés: